Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Okružni privredni sud u
Istočnom Sarajevu

mail print fav manja slovaveća slova

Jedno lijepo druženje u Okružnom privrednom sudu u Istočnom Sarajevu

23.04.2018.

Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu počeo je sa radom 01.05.2010. godine. Svo vrijeme rada ovaj sud je nastojao pružiti šansu mladim pravnicima, tako da je u proteklom periodu u sudu volontiralo 28. pripravnika/volontera. Njima je omogućeno zahvaljujući Predsjedniku Okružnog suda u Istočnom Sarajevu, Predsjedniku Osnovnog suda u Sokocu i Glavnom tužiocu Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu da dio pripravničkog staža odrade u Okružnom sudu Istočno Sarajevo, Osnovnom sudu Sokolac i Okružnom tužilaštvo Istočno Sarajevo..

Skoro svi su nakon odrađenog pripravničkog staža položili pravosudni ispit i dobili posao u pravosudnim institucijama. Već ih ima sudija, stručnih saradnika, sekretara, pravobranilaca.

Ponosna na njihov uspjeh imala sam potrebu pozvati mlade kolege da se okupimo pred osmogodišnjicu formiranja suda. Želja mi je bila da se i oni između sebe upoznaju i da u budućnosti budu podrška jedni drugima. 

 Tako smo se okupili dana 20.04.2018. godine u prostorijama suda, evocirali uspomene, družili se. Samo troje nije zbog radnih obaveza bilo sa nama.

Stoga i ova fotografija sa pozdravom je upućena posebno njima. A u ostalim fotografijama uživajte svi posjetioci naše stranice.

PREDSJEDNIK SUDA
Aida Šain


Vijest je izvorno napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

DRUZENJE1.jpg

DRUZENJE2.jpg

DRUZENJE3.jpg

Ostale fotografije