Početna stranica Portala pravosuđa BiH


Okružni privredni sud u
Istočnom Sarajevu

Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu najefikasniji sud u državi

28.06.2017.

Prema nedavno provedenim istraživanjima firme LRC INŽINJERING d.o.o.  koja se bavi upravljanjem potraživanja od fizičkih i pravnih lica, između ostalog navodi se i to da je Okružni privredni sud u Istočnom Sarajevu najefikasniji sud u državi.

LRC INŽINJERING d.o.o. je na tržištu prisutan od 2000. godine, sa 16 godina iskustva u upravljanju potraživanjima od fizičkih i pravnih lica. LRC poslovnu mrežu čini 11 advokatskih kancelarija u Bosni i Hercegovini sa preko 80 zaposlenih advokata i pravnika.

LRC INŽINJERING d.o.o.  je proveo  i objavio rezultate istraživanja o navikama plaćanja u Bosni i Hercegovini. Rezultate možete pogledati klikom na link desno.

Najbrže okončani prvostepeni postupci zbog nenaplaćenih potraživanja registrovani su u Okružnom privrednom sudu u Istočnom Sarajevu gdje je najkraći postupak završen za 136 dana što je prema našem iskustvu na osnovu preko 4000 pokrenutih sudskih postupaka najefikasniji sud u državi – navodi Sabina Mašović, rukovodioc pravne službe kompanije „LRC".


Vijest je napisana na jeziku: Srpskom

Povratak na vrh

Prateće fotografije

zgrada-vlade-istocno-sarajevo.jpg